Breng een vriend aan bij AccountBird

Trouwe klanten worden door AccountBird altijd beloond. Ben je enthousiast over de abonnementen van AccountBird en wil je ook andere collega-ondernemers introduceren? Dit wordt door ons gewaardeerd. Voor iedere klant die je naar ons doorverwijst, ontvang je een eenmalige vergoeding in de vorm van een korting op je abonnement. Een goede reden om eens rond te kijken in je netwerk om ze vervolgens te koppelen aan het gebruikersgemak van AccountBird.

Hoe werkt het?

Of je een vriend kan doorverwijzen naar AccountBird? Natuurlijk is dit mogelijk! Breng jij een nieuwe klant aan en is hij of zij minimaal drie maanden een betalende klant? Dan ontvang je een eenmalige vergoeding van € 45,- en krijg je dus korting op je abonnementsprijs. Op die manier wordt het nog leuker om een abonnement af te sluiten bij AccountBird. Niet alleen je administratie wordt gedaan, er zitten altijd extra voordelen aan!

Ontvang een vergoeding op je abonnementsprijs

De abonnementsprijzen bij AccountBird zijn sowieso al scherp, maar wordt iemand klant op jouw aanraden? Dan geeft AccountBird jou een aantrekkelijke korting. De cashback volgt in een eenmalige korting op je abonnementsprijs en wordt niet netto aan jou uitgekeerd. Zo wordt het leuk om je administratie uit te besteden aan een externe dienstverlener. Heb je al iemand in gedachten die je kunt koppelen aan onze administratiesoftware?

Introduceer een vriend

Wil je een vriend doorverwijzen naar AccountBird? Nodig dan nu een vriend uit en wordt beloond met een eenmalige vergoeding van € 45,-.

Je bent uiteraard niets verplicht, maar de optie is er wel en pakt voor jou altijd gunstig uit. Iemand anders doorverwijzen doe je met behulp van het onderstaande formulier. Vul je gegevens in, maar ook die van jouw vriend of vriendin en alles wordt in gang gezet.

Meld je vriend direct aan en profiteer van dit extra voordeel die AccountBird jou biedt.