Salarisadministratie

Salarisadministratie: zelf doen of uitbesteden?

Het betalen van de salarissen en de Belastingdienst is voor de meeste ondernemers de grootste maandelijkse uitgave. Het is een zorgvuldige klus waarin jij je geen fouten kan veroorloven. Je wilt dat de berekening en uitbetaling van de salarissen op een correcte manier wordt uitgevoerd. Wil je zowel je werknemers als de Belastingdienst te vriend houden? Overweeg dan eens om de salarisadministratie uit te besteden. AccountBird heeft voor ieder bedrijf passend abonnement. We leggen je graag uit hoe het werkt en wat wij voor je kunnen doen

Het belang van een goede salarisadministratie

De uitbetaling van het loon is voor jou wellicht een saaie, maar tegelijkertijd ook een noodzakelijke bezigheid. Bij de salaris administratie komt er natuurlijk van alles op je af. Je maakt graag het correcte netto maandbedrag over, maar je moet ook bepalen welk bedrag aan loonheffing je betaalt aan de Belastingdienst. Bovendien wil je dat werknemers op tijd hun loonstrookje krijgen. Om die reden is het belangrijk dat de loon administratie in orde is. Alleen op die manier houd je werknemers tevreden en hoef je niet bevreesd te zijn voor een boete van de overheid.

Loon administratie uitbesteden

ij een klein bedrijf is het vaak geen probleem om de salarisverwerking zelf te doen. Het wordt echter een ander verhaal als je bijvoorbeeld meer dan 10 medewerkers in dienst hebt. Het wordt dan al snel een ingewikkelde en tijdrovende klus en hier zit je als ondernemer niet echt op te wachten. Je doet graag waar je goed in bent en dat is ondernemen. Daarom is het interessant je salaris administratie uit te besteden aan AccountBird. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om je loonadministratie zorgvuldig bij te houden.

Waarom loon administratie uitbesteden aan AccountBird?

Het uitbesteden van de salaris administratie is om meerdere redenen interessant. Waarom is het zinvol dit aan ons toe te vertrouwen?

Wil je je bedrijfsadministratie efficiënter inrichten? Kies voor het gemak van uitbesteden aan AccountBird.

Maak kennis met onze AccountBird-abonnementen

Ben je als ondernemer je bedrijfsadministratie opnieuw aan het inrichten en wil je bepaalde zaken uitbesteden? De salaris administratie besteed je het liefst uit aan iemand met kennis van zaken en zeker niet zomaar de eerste en beste externe salarisverwerker. Om die reden is AccountBird een aantrekkelijke optie, want bij ons wordt alles razendsnel geregeld, heb je real-time inzicht en je wordt volledig ontzorgd. Bovendien is er altijd een abonnement dat perfect aansluit op de wensen van je onderneming. Wil je hier meer over weten en sparren met een specialist? Neem telefonisch of digitaal contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Meer informatie nodig?

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Diensten