AccountBird wil maar één ding: stralende ondernemers

AccountBird is een initiatief van ondernemer Joost van Hoof. Joost is gepokt en gemazeld in het ondernemen en is altijd zelfstandig ondernemer geweest. Dat plezier gunt hij iedereen.


Zo kwam hij op het idee om ZZP’ers en MKB’ers te helpen met hun administratie. Boekhouden is voor veel zelfstandigen een tijdrovende klus. Ze halen er bovendien niet altijd uit wat er financieel in zit. En dat is jammer.


AccountBird staat pal voor zijn klanten. We willen dat alle ZZP’ers en MKB’ers vrolijk zijn en zich vrij voelen. Pas dan kunnen ze stralen. Het is een simpel principe, waar we dag en nacht invulling aan geven. AccountBird garandeert de hoogste kwaliteit voor een tarief waar iedere zelfstandige lekker door slaapt. AccountBird werkt 100% digitaal, met de best denkbare boekhoud software. Maar als het nodig is geven we één op één advies of schakelen we een accountant in. We doen alles voor het goede gevoel.

ZZP administratie
Tijd over om te ondernemen

Ontdek wat klanten van AccountBird vinden…

beoordelaar
Esmée Beekman
Managing Director, owner Knak Agency Amsterdam

“AccountBird werkt digitaal. Dat is even wennen. Nu, 4 maanden later, vind ik het een verademing. Het gaat super soepel”

Maak je administratie leuker en makkelijker

24/7 inzicht in je cijfers. Vanaf €45 per maand
Accountbird online gebruiken
Vrolijk worden van AccountBird
Online boekhouder
ZZP boekhouder
Boekhouder MKB
Tijd overhouden accountbird
ZZP-er administratie uitbesteden
boukhouder zzp-nederland
vrouw